Söder

Välkomment till Frisörkollektivet på Tegsborg!10/1 slår vi upp portarna på vår nya adress Tegsplan 1A!

FRISÖRKOLLEKTIVET SÖDERFrån januari 2022 kan du besöka oss på Tegsplan 1A då vi tar över Salong Söder på Tegsborg, din frisör på Teg i Umeå.


Vi är måna om de kunder som gått till Salong Söder och ska göra vårt bästa för att få er att trivas!Meny och prislista


Vi kommer att erbjuda samma tjänster, produkter och inspiration på Söder som vi erbjuder på Rådhusesplanaden med några lokala variationer som bland annat 'Klippning 45 minuter' som enbart går att boka på Söder. Ni som är vana med en snabb herrklippning kan boka 'Putsning/Maskinklippning', i övrigt tror vi att vår meny ser ganska lik ut den som varit och vi kommer såklart att lyssna in er kunder så att ni får en behandling som passar er. Se vår meny här >Frisörer


Vi kommer att arbeta ensamma i salongen de flesta dagar och de frisörer som kommer att jobba på Söder är Johanna, Caroline, Elina och Jenny där ni kommer att se Johanna allra mest och de andra någon dag i veckan. Läs mer om våra frisörer här >Produkter


Vi kommer enbart arbeta med ammoniak- PPD- och Resorcinolfri hårfärg och permanent vilket betyder att den fungerar som 'vanligt' men är skonsammare mot kunder, frisörer och miljön.


I butiken kommer ni att kunna handla ungefär samma sortiment som på Rådhusesplanaden som Davines, O&M stylingprodukter, Bruns, Malin i Ratan och Naturlig Deo.