Davines
Davines hårvård & styling Umeå

Davines är ett professionellt hårvårdsmärke som värnar om hållbarhet och kvalitet.

Det här märket för dig som vill ha produkter hemma som fungerar som 'vanligt' men som har tagit bort de skadligaste ingredienserna. Davines arbetar aktivt med hållbarhet i alla led och värnar om miljön.Hårvårdsmärket Davines grundades av familjen Bolatti i Italien 1983, och är idag är ett av Europas snabbast växande varumärken som finns representerade i 75 länder. Märket har erövrat världen med sin enkla och modernt tidlösa stil och design, och har dessutom rekryterat flera av de allra främsta inom den globala professionella hårvårdsindustrin.

Davines fokuserar på kvalitet, och satsar på att skapa de allra bästa produkterna med stor omtanke och respekt för miljö och människa. Därför används en hög nivå av naturliga ingredienser i deras produkter, vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla. Davines arbetar i symbios med natur och vetenskap, innehåll och stil, människa och kraft.


Davines har sedan flera år tillbaka haft ett samarbete med LifeGate.


Detta innebär i praktiken att stora delar av Davines produkter tillverkas med 100% ren energi från sol, vind, vatten och jord. Davines kompenserar alltså alla sina koldioxidutsläpp vid tillverkningen. Detta görs genom att plantera skog som motsvarar koldioxidutsläppen. Davines är en av de första italienska kosmetiska varumärkena att samarbeta med Zero Impact®. Vid 10 års jubileet av samarbetet så utsåg LifeGate Davines till ”Zero Impact® Ambassador” tack vare sitt stora engagemang.
Davines är ett B-corp företag sedan 2016.


Du kan handla hela Davines sortiment hos oss på Rådhusesplanaden 12 i cetnrala Umeå.