Om oss

OM OSS


Vi har idag 3 salonger med samma ägare och helt olika personligheter!

Hos oss utvecklas varje salong i samarbete med personalen som jobbar där och därför blir de alla väldigt olika varandra, vi hoppas att du såklart att du ska hitta hem på någon av våra fina salonger!


Another Salon i Thulehuset

Vår nyaste salong där lyx, lugn och proffesionalitet står i centrum. Där hittar du Elina, Johanna, Micaela, Jenny och Rakel.


Frisörkollektivet på Rådhusesplanaden

Vår kreativa oas där konst och lokalt är ledorden, här hittar du Malin, Ulrika, Elsa och Simon


Salong Söder på Tegsborg

Vår lilla mysiga salong där du hittar Rakel, Sofia (ekofrisör), Isabelle, Kia och Jenny.


Alla våra frisörer har godkända utbildningar &yrkesbevis och vi utbildar oss & inspireras kontinuerligt tillsammans. Vi erbjuder ungefär samma tjänster, produkter och inspiration i alla våra salonger men såklart kommer varje salong formas efter de unika kreatörer som jobbar just där, det är liksom det som är våran grej, att alla ska få vara precis som de är och utvecklas på sitt eget sätt! 


En trappa ner i salongen på Rådhusesplanaden hittar du även Hudkollektivet som består som erbjuder ansiktsbehandlingar, massage, Yumi Lashes & mer.


Vi älskar att göra dig fin från topp till tå!


Malin Källberg frisör i Umeå

Malin grundade tillsammans med Anca den framgångsrika salongen KällbergElmberg som sedan blev Frisören & Kreatören och nu heter Frisörkollektivet.


Malin har i många år tidigare arbetat som utbildare åt Davines och är numera även färdiutbildad frisörlärare så nuförtiden kan ni ofta hitta en elev på salongen!


Till vardags står Malin med sina stamkunder dagarna i ända och om du vill ha en tid hos denna duktiga frisör måste du vara ute i god tid. Kreativt tänk med smarta och vackra lösningar är Malins melodi. Musik är också en stor del av hennes liv så när hon får styra högtalarna på salongen blir det svängigt på oväntade sätt!


Malin Källberg


Frisör på Rådhusesplanaden / Frisörlärare

Ulrika Löwgren frisör i Umeå

Ulrika är salongens skarpa frisör med vassa saxar som är den som ser till att vi andra inte svävar iväg alldeles för mycket i stora visioner och magiska drömmar.


Ullis är den som ansvarar för noggrannhet och disciplin med hjärtat på rätt ställe och har i alla år fått förnyad post som salongens Idrottsminister, ett uppdrag som endast är för de tuffaste då samtliga kollegor till henne är fenomenalt engagerade, ett tag, tills lämplig ursäkt kommer och Ulrika får ta ett omtag.


Här har vi en frisör som även hon spenderar dagarna med sina trogna stamkunder så planera ditt besök hos Ullis noga om du vill få en tid. Skarpa linjer, klassiska former och snygga färger är Ullis grej, allt med ett perfekt avslut för ordet slarv finns inte i denna proffsiga frisörs vokabulär.


Ulrika, Ullis


Frisör på Rådhusesplanaden

Simon Jäde Lindberg frisör i Umeå

Elsa tog studenten från Frisörskolan i juni 2023 och jobbar hos oss som frisörtrainee för att göra klart sin utbildning.


Elsa har en fantastisk känsla för färg och form och älskar verkligen detta hantverksyrke! Hon tar sig an alla jobb med entusiasm och här har du en tjej som vågar det mesta.


Hos Elsa kan du boka alla typer av frisörbehandlingar till rabatterat pris, för aktuellt pris se vår bokningssida.


Instagram @_byelsa_

Elsa


Frisörtrainee på Rådhusesplanaden

Simon Jäde Lindberg frisör i Umeå

Från och med hösten 2023 är Simon student på Umeå Universitet heltid men kommer att jobba extra och ta hand om de av sina stamkunder han hinner med!

Simon


Pluggar & jobbar deltid som Frisör på Rådhusesplanaden 


Eva-Lotta Rinzén spaterapeut Umeå

Angelica driver eget företag som hudterapeut, massör och fransstylist en trappa ner hos oss.


Hos Angelcia kan du boka tid för ekologisk ansiktsbehandling med Maria Åkerbergs produkter, klassisk massage, Yumi Lashes och fransförlängning, inom kort kommer hon även erbjuda vaxning.


Angelica tror på på att ge människor tid för återhämtning genom att erbjuda olika typer av kroppsbehandlingar utifrån vem du är. Alla behandlingar utförs med produkter som är snälla för oss människor och den natur vi lever i. 


Boka tid hos Angelica gör du på hennes egen sida.


Bok tid hos Angelica här > 


Instagram @angelicashudvard

Angelica


Hudterapeut / Massör / Yumi Lashes / Fransstylist

Saknar du någon av våra frisörer?!

Du hittar dem på våra andra salonger i Umeå:Elina - Finns på Another Salon i Thulehuset.


Rakel - Finns på Salong Söder på Tegsborg (f.d. Frisörkollektivet Söder) och Another Salon i Thulehuset.


Johanna - Finns på Another Salon i Thulehuset.


Jenny - Finns på Salong Söder på Tegsborg (f.d. Frisörkollektivet Söder) och Another Salon i Thulehuset.