Naturlig Deo
Bruns hårvård Umeå

Naturlig Deo är effektiva och ekologiska deodoranter med ett schysst innehåll tillverkade i Norsjö i vårt vackra inland.

Lokalproducerat, naturmaterial, hantverk, miljövänligt, ekologiskt & hållbart.Sara Lindahl bor i Norsjö som ligger i Västerbottens inland tillsammans med man och barn. Idén till Naturlig Deo uppkom efter hennes svårigheter att finna en fungerande ekologisk deodorant utan aluminium. Dessutom reagerade hon över innehållsförteckningarna som var både långa och svåra att förstå. Sara ville ha en deodorant som hon kunde känna sig trygg med och när hon inte hittade någon som motsvarade hennes förväntningar gällande innehåll och effektivitet, började hon utveckla Naturlig Deo.


Produkterna består av få och noga utvalda ingredienser och är handgjorda med omsorg för både människa, djur och natur. Att det kan vara väldigt svårt att hitta produkter utan massa tillsatser, kemikalier och konstigheter, vet de som provat leta. Därför finns Naturlig Deo.


Hösten 2015 startade Sara aktiebolaget Nordic Eco Care, med visionen att erbjuda ekologiska och handgjorda produkter, som är ett bättre alternativ för både oss och miljön.


Du kan handla hela sortimentet med Naturlig Deos ekologiska deodoranter hos oss på Rådhusesplanaden 12 i centrala Umeå.